Hoe kies ik het informaat?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Laptop / desktop

Wanneer u een laptop / desktopcomputer gebruikt, kunt u vooraf een keartformaat kiezen, dat wil zeggen voordat u een ontwerp kiest. Deze optie vindt u onder elk kaartontwerp op de pagina waarop u alle ontwerpen ziet. U kunt het formaat niet wijzigen nadat u de kaart hebt ontworpen. In dit geval moet u het ontwerp opnieuw maken.

Tablet

Bij gebruik van een tablet kan de optie om eart formataat te kiezen direct na het kiezen van een ontwerp worden geselecteerd - u kunt door de beschikbare formaten van de gekozen kaart vegen. U kunt het formaat niet wijzigen nadat u de kaart hebt ontworpen. In dit geval moet u het ontwerp opnieuw maken.

smartphone

Als u een smartphone gebruikt, kunt u vooraf een kaartformaat kiezen, dat wil zeggen voordat u een ontwerp kiest. Deze optie is te vinden in het menu 'Vegen door' onder elk item op de pagina met alle ontwerpen voor een bepaalde categorie. U kunt het formaat niet wijzigen nadat u de kaart hebt ontworpen. In dit geval moet u het ontwerp opnieuw maken.