Kan ik gebruikmaken van mijn eigen ontwerpen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt uw eigen ontwerp uploaden met 'Upload uw ontwerp'-sjablonen die zichtbaar zijn in elke categorie en vervolgens de knop' Afbeelding toevoegen 'gebruiken. De ondersteunde bestandsindelingen zijn JPEG en PDF (één bestand per pagina). De werkelijke grootte van de kaarten komt wanneer u een grootte en formaat kiest (onder de miniatuur "Upload uw ontwerp"). Er is hiervoor geen verticale optie, maar je kunt je afbeelding en tekst naar wens roteren.

Maatwerk is volledig gratis en kost geen extra kosten. U kunt foto's uploaden (zoveel als u wilt), uw eigen tekst invoeren en de lettertypen, formaten en kleuren van lettertypen in tekstvakken wijzigen.

Houd er echter rekening mee dat we een zelfbedieningsplatform zijn en de bestelling pas kunnen beoordelen als deze is afgedrukt. Bekijk het voorbeeld op de doos en plaats de bestelling als u tevreden bent.