Hoe kan ik tekst op mijn kaart toevoegen, bewerken of verwijderen?
Hoe kan ik tekst op mijn kaart toevoegen, bewerken of verwijderen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

• Desktop: om tekst toe te voegen wanneer u uw pc of laptop gebruikt, kunt u dit doen door de knop 'tekst toevoegen' te gebruiken - het symbool 'T' aan de rechterkant van de kaart. U kunt ook op het tekstvak klikken en het slepen om het naar wens te positioneren. U kunt het tekstvak vergroten of verkleinen door op het witte vierkant aan de rand van het tekstvak te klikken.

• Mobiel / tablet: klik op het pictogram T + om tekst toe te voegen en klik op een afbeeldingpictogram in de balk onderaan om een ​​afbeelding toe te voegen.
Tekst bewerken: als u de tekst in een ontwerp wilt bewerken, moet u op de tekst klikken / tikken en de tekst in de teksteditor bewerken en opslaan. U kunt ook de kleur en de grootte van het lettertype wijzigen. Als er niets gebeurt wanneer u op de tekst klikt / tikt, betekent dit dat deze niet kan worden bewerkt en deel uitmaakt van het ontwerp.

Tekst verwijderen: u kunt de hele tekst of het tekstvak verwijderen. Klik op uw computer op de tekst en vervolgens op het rode kruis dat verschijnt. Voor telefoon en tablet klikt u op de tekst en selecteert u de verwijderoptie. Uw ontwerpen worden afgedrukt zoals ze eruit zien in de winkelwagen.