Hoe kan ik het lettertype in een kaartontwerp wijzigen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

• Bureaublad

Klik op de tekst en selecteer de juiste grootte en de letterstijl in de vervolgkeuzelijst rechtsboven in het tekstvak. Klik op de vervolgkeuzelijst naast 'A' om de kleur te wijzigen en kies de gewenste kleur.

U kunt ook vetgedrukt, onderstreept en cursief maken met behulp van de beschikbare opties in onze editor, of de tekstuitlijning wijzigen.

• Mobiel / Tablet

Klik op de tekst en klik op 'Lettergrootte en kleur bewerken'. Hier kunt u de tabbladen ‘+’ of ‘-’ gebruiken om de lettergrootte te vergroten en verkleinen en door op de kleuren te klikken, kunt u de gewenste kleur kiezen.