Hoe maak ik een kaart aan?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het bewerkingsproces voor een kaart is heel eenvoudig omdat we u de benodigde tools bieden om de perfecte kaartontwerpen te maken. Volg de stappen om vertrouwd te raken met het bewerkingsproces:

• Van de website-editor:
    1. Selecteer een kaartontwerp dat u leuk vindt. Door erop te klikken komt u op de pagina waar u uw kaart kunt bewerken.
    2. In de ontwerpsjabloon zijn er al vooraf gedefinieerde plaatsen voor het toevoegen van foto's en het bewerken van tekst. Als u op een tekstelement klikt / tikt en u het niet kunt bewerken, maakt het deel uit van de ontwerpsjabloon en kan het niet worden gewijzigd of verwijderd.
    3. U kunt tekst en foto's verplaatsen door erop te klikken / tikken, ze vast te houden en te slepen om de afbeeldingen uit te lijnen zodat deze eruitzien zoals u wilt.
    4. U kunt eenvoudig foto's toevoegen aan uw ontwerp door op het fotopictogram te klikken / tikken.
    5. U kunt de stijl, grootte, kleur en uitlijning van het lettertype wijzigen om de perfecte uitdrukking voor uw kaart te vinden.
    6. Bekijk een voorbeeld van alle pagina's van uw kaart en voeg deze toe aan het winkelmandje waar u uw aankoop kunt voltooien.

• Van de app-editor:
    1. Selecteer het gewenste ontwerp en tik op de knop Aanpassen.
    2. U ziet het bericht "Aan de slag!" gevolgd door de standaardtekstvelden waar u uw eigen tekst kunt toevoegen.
    3.U kunt de tekstvakken verplaatsen door op -> vasthouden -> slepen te tikken. U kunt ook extra tekstvakken toevoegen als u op de knop "tekst toevoegen" drukt. Aan de andere kant kun je op dit moment alleen de standaard fotoboxen gebruiken.
    4. U kunt de stijl, grootte, kleur en uitlijning van het lettertype wijzigen om de perfecte uitdrukking voor uw kaart te vinden.
    5. Tik op de fotovakken en upload afbeeldingen van een fotobron, zoals uw camerarol, Instagram, Facebook, Google Photos.
    6. Tik op het rode vinkje rechtsboven in de editor om de wijzigingen op te slaan.
    7. Bekijk alle pagina's van uw kaart om ervoor te zorgen dat de tekstdetails correct zijn en voeg deze toe aan het winkelmandje om de bestelling te plaatsen.