Hoe voeg ik een bedrijfslogo toe op kerstkaarten?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt kerstkaarten maken met het logo van uw bedrijf erop.

Volg de onderstaande stappen om dit via internet te doen:

1. Selecteer het ontwerp dat u het leukst vindt

2. Selecteer het aantal, de kleur en het formaat, klik op "Aanpassen"

3. Klik op het pictogram "afbeelding toevoegen" zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding:

4. Voeg het toe aan het winkelmandje

5. Controleer hoe uw kaarten er in het voorbeeld uitzien: voeg indien nodig enveloppen toe, selecteer

6. het soort papier dat u verkiest en zorg ervoor dat u geen details over de tekst of typefouten mist.

7. Als alles er goed uitziet, ga je verder naar afrekenen.