Hoe selecteer ik het kaartformaat?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Laptop / desktop

Als u een laptop / desktopcomputer gebruikt, heeft u de mogelijkheid om vooraf een kaartformaat te selecteren; dat wil zeggen, voordat u het ontwerp kiest. Deze optie bevindt zich onder elk kaartontwerp op de pagina waar alle ontwerpen verschijnen. U kunt het formaat niet wijzigen na het ontwerpen van de kaart. In dit geval moet het ontwerp opnieuw worden gemaakt.

Tablet

Als u een tablet gebruikt, kunt u de kaartformaatoptie selecteren nadat u een ontwerp hebt gekozen. U kunt door de formaten bladeren die beschikbaar zijn voor de gekozen kaart. U kunt het formaat niet wijzigen na het ontwerpen van de kaart. In dit geval moet het ontwerp opnieuw worden gemaakt.

Smartphone

Bij gebruik van een smartphone heeft u de mogelijkheid om vooraf een kaartformaat te selecteren; dat wil zeggen, voordat u het ontwerp kiest. Deze optie is te vinden in het scrollmenu onder elk item op de pagina waar ontwerpen uit een bepaalde categorie worden getoond. U kunt het formaat niet wijzigen na het ontwerpen van de kaart. In dit geval moet het ontwerp opnieuw worden gemaakt.