Hoe kan ik de tekst op de kaart bewerken?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u de tekst in een ontwerp wilt bewerken, moet u op de tekst klikken / tikken en de tekst in de teksteditor bewerken en opslaan. Je kunt ook de kleur en de grootte van het lettertype wijzigen. Als je meer bewerkingstools nodig hebt, gebruik dan een pc of laptop.

Als er niets gebeurt wanneer u op de tekst klikt / tikt, betekent dit dat deze niet kan worden bewerkt en deel uitmaakt van het ontwerp. Dan kunnen wij dit niet voor u wijzigen.

Op een pc of laptop kunt u de tekst zelf uitlijnen. U kunt de tekst centreren door de tekst te selecteren en de uitlijningsopties bovenaan het tekstvak te kiezen. Op een mobiele tablet zou dit automatisch moeten gebeuren.

Wij zijn een selfserviceplatform, dus controleren, proeflezen of bewerken van geplaatste bestellingen niet. Als u een geplaatste bestelling wilt wijzigen of annuleren, kunt u dit tot middernacht op dezelfde dag doen door naar Mijn account te gaan.