Kan ik de achterkant van mijn kaarten blanco laten?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Controleer in de ontwerpeditor en in het winkelmandje of de achterkant blanco is of dat er een patroon is.

• Als er een patroon is, kan het niet worden verwijderd.

• Als er een paginagroot afbeeldingskader is dat u niet met een foto vult, wordt de achtergrond afgedrukt - zoals zichtbaar in het voorbeeld van het winkelmandje.

• Als u kiest voor een glanzende coating (op ons zijden karton), wordt dit bij platte kaarten alleen op de voorkant aangebracht en bij gevouwen kaarten de voorkant+achterkant.

Opmerking: controleer of er een voorbeeldtekst op uw kaarten staat. Als dit het geval is, bewerk het dan met uw eigen tekst of verwijder het als u een blanco pagina wilt, anders kan de voorbeeldtekst per ongeluk worden afgedrukt.

• Zo ziet de voorbeeldtekst eruit:

• Om het te verwijderen, klikt u op elk tekstvak en klikt u op de knop "Verwijderen", of bewerkt u het naar uw voorkeur en klikt u op "OK".