Kalenders
Kan ik de afbeeldingen die ik upload naar de kalender verplaatsen?
Kan ik de afbeeldingen die ik upload naar de kalender verplaatsen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om ervoor te zorgen dat alle belangrijke elementen van de foto correct worden afgedrukt, kunt u de geüploade foto omhoog verplaatsen. Als de geüploade afbeelding er onjuist uitziet:

Beweeg het op en neer en bewaar de manier die het beste bij u past:
Klik vanaf de webpagina op en verplaats deze omhoog of omlaag
Tik op de app en beweeg deze omhoog of omlaag