Kalenders
Hoe een kalender wijzigen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een reeds aangemaakte kalender te wijzigen, gaat u naar uw bibliotheek en voegt u de kalender toe aan het winkelmandje door op het kalendermandje te klikken. Klik in je winkelmandje op de drie stippen rechts van je agenda, selecteer Bewerken en klik vervolgens op OK. In de editor kunt u een voorbeeld van de kalender bekijken, de omslagtekst wijzigen en de volgorde van de foto's wijzigen. Als u meer foto's wilt toevoegen, klikt u op het fotogebied dat u wilt bewerken en selecteert u Meer foto's uploaden op de volgende pagina.