Alle collectiesProductenPosters
Je Afbeelding Aanpassen voor de Poster: Een Snelle Gids
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je Afbeelding Aanpassen voor de Poster: Een Snelle Gids

Om de beste resultaten te bereiken, is het belangrijk ervoor te zorgen dat je gehele afbeelding binnen het ontwerppunt van je gekozen posterformaat past. Als een deel van de afbeelding buiten het ontwerp valt, wordt dat gedeelte niet afgedrukt.

Aanbevelingen:

1. Kies het Juiste Formaat/Maat: We raden ten zeerste aan om een posterformaat of maat te kiezen die je gehele afbeelding bevat. Dit zorgt ervoor dat je foto volledig wordt weergegeven zonder dat delen worden afgesneden.

2. Je Afbeelding Aanpassen: Als slechts een klein deel van de afbeelding buiten het ontwerppunt valt, kun je het aanpassen zodat het binnen het ontwerp past. Houd er echter rekening mee dat het forceren van de afbeelding om te passen de kwaliteit kan beïnvloeden. Controleer altijd de voorbeeldweergave om ervoor te zorgen dat de afbeelding eruitziet zoals je wilt voordat je je bestelling plaatst.

Hoe Je Je Afbeelding Aanpast:

1. Houd de "Shift"-Toets Ingedrukt: Houd de "Shift"-toets op je toetsenbord ingedrukt.

2. Klik en Sleep: Klik met de linker muisknop op de hoek van de afbeelding die buiten het afdrukgebied valt. Sleep de hoek richting het ontwerp totdat de gehele afbeelding binnen de poster past.

Screenshot 2024-01-10 173134.png

Door deze stappen te volgen, kun je ervoor zorgen dat je gehele afbeelding perfect op je poster past.

Belangrijke Opmerking: Het forceren van een afbeelding om te passen kan de kwaliteit beïnvloeden. Bekijk altijd de voorbeeldweergave om te controleren of je tevreden bent met hoe de afbeelding eruitziet voordat je je bestelling afrondt.

Als je verdere hulp nodig hebt of vragen hebt, staat ons klantenserviceteam klaar om je te helpen.