Posters
Hoe pas ik de hele afbeelding in de poster?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als een deel van de afbeelding buiten het ontwerp valt, wordt dat deel van de afbeelding niet afgedrukt. We raden u ten zeerste aan een ander posterformaat/formaat te kiezen, zodat de hele afbeelding in het ontwerp past. Als echter slechts een klein deel van de afbeelding buiten het ontwerp valt, kunt u de afbeelding dwingen om in het ontwerp te passen.

OPMERKING: Als u de afbeelding forceert om in het ontwerp te passen, heeft dit invloed op de kwaliteit van de afbeelding. Zorg er dus altijd voor dat u controleert hoe de afbeelding eruit ziet, vooral in het voorbeeld, voordat u een bestelling plaatst.

Door de "shift"-toets op uw toetsenbord ingedrukt te houden en met de linkermuisknop te klikken, klikt u op de hoek waar het deel van de afbeelding zich buiten het afdrukgebied bevindt en sleept u deze naar het ontwerp.

Door dit te doen, kunt u de hele afbeelding in de poster passen.

Screenshot 2024-01-10 173134.png