Mokken
Ontwerpeditor voor mokken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nadat u op de productpagina het gewenste moktype heeft gekozen, wordt u automatisch doorgestuurd naar de ontwerpeditor.

De ontwerpeditor voor mokken is gebruiksvriendelijk en intuïtief. Het bevat de volgende kenmerken:

• Voeg de gewenste foto's toe en je kunt ze rechtstreeks vanaf je apparaat uploaden of vanaf Google-foto's, Facebook, Instagram of Dropbox (zorg ervoor dat de afbeeldingen een hoge resolutie hebben en een DPI van meer dan 300). U kunt ook tekst toevoegen.

• Je hebt ook Tekst, Lay-outs en Formaten toevoegen

• Onder "Formaten" kun je het type mok, de grootte, het fotogebied en de kleur kiezen

• Bovenaan heb je de samenvatting van de productspecificaties, evenals de knoppen "Ongedaan maken" en Opnieuw en ook een 3D-voorbeeld en een normaal voorbeeld.

• Je hebt ook de knop "Opslaan in concepten", waarmee je je ontwerp kunt opslaan voor later gebruik

• Wanneer u klaar bent met het bewerken, klikt u eenvoudig op de knop "Toevoegen aan winkelmandje" om door te gaan naar afrekenen

Belangrijk:

• Controleer altijd het voorbeeld voordat u doorgaat met het plaatsen van de bestelling om er zeker van te zijn dat alles is opgeslagen

• Als u een foutmelding krijgt, negeer deze dan niet en volg de instructies (meestal wordt gevraagd naar ontbrekende afbeeldingen, tekstvakken die buiten het afdrukgebied zijn geplaatst, enz.)

• De maximale afbeeldingsgrootte is 30 MB en we ondersteunen JPEG en PNG