Over Optimalprint
Mijn rekening
Hoe kan ik me afmelden voor de marketing-e-maillijst en promotionele sms-berichten?
Hoe kan ik me afmelden voor de marketing-e-maillijst en promotionele sms-berichten?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u zich wilt afmelden voor onze marketinglijst, kunt u eenvoudig op de knop "uitschrijven" onderaan elke ontvangen marketing-e-mail klikken.

Als alternatief kunt u dit vanuit uw account in 3 eenvoudige stappen doen:

Stap 1. Ga naar uw account en klik op "Accountinstellingen".

Stap 2. Klik op “Communicatie-instellingen”.

Stap 3. Schakel beide vakjes uit om u af te melden en klik op "Bijwerken".

Door dit te doen, meld je je af voor onze marketingcommunicatie en ontvang je geen verdere promotionele e-mails van ons of promotionele sms-berichten. U kunt ons ook volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van onze nieuwste aanbiedingen en producten.