Frakt
Leveringsadresse
Hvordan endre leveringsadressen for en bestilling?
Oppdatert over en uke siden

Du kan fortsatt endre leveringsadressen til bestillingen din før den sendes. Når den er sendt fra oss, vil du få en sporingslenke på e-postadressen din, og dette betyr at leveringsadressen ikke kan endres lenger. Dette vil også gjenspeiles av fraværet av knappen "Rediger leveringsadresse" på bestillingen din.

For å endre en leveringsadresse for en ordre som ikke er sendt ennå, følg disse trinnene:

1. Logg på kontoen din.

2. Gå til delen "Dine bestillinger".

3. Klikk på "Rediger leveringsadresse" på panelet til høyre.

4. Legg til alle nødvendige detaljer for den nye adressen og klikk "Oppdater adresse".

En e-post vil bli sendt til deg når adressen er endret.