Frakt
Leveringsadresse
Hvordan kan jeg legge til eller endre en standard leveringsadresse?
Hvordan kan jeg legge til eller endre en standard leveringsadresse?
Oppdatert over en uke siden

Du kan gå gjennom leveringsadressen din som er merket som standard, endre eller legge til en ny leveringsadresse direkte i Adresseboken din på kontoen din, eller fra appen ved å gå til "Min profil".

For å legge til en ny standardadresse eller endre en eksisterende, følg de neste trinnene:

1. Logg på kontoen din.

2. Gå inn under "Dine adresser".

3. Når du er i den delen, kan du enten slette den gjeldende adressen, redigere den eller bare legge til en ny.

4. Hvis du legger til mer enn én adresse i denne delen, vil du ha muligheten til å velge fra en av disse allerede eksisterende adressene ved kassen, bare ved å klikke på "Bruk adresse".

Hvis du ikke har opprettet en standardadresse, må du fylle ut leveringsadressen hver gang du legger inn en bestilling.

På den annen side, hvis du har minst én standardadresse, må du i kassen bare klikke på "Bruk adresse" på en av dem.