Frakt
FAQ's
Hvilke forsendelsesmetoder tilbyr du?
Oppdatert over en uke siden

Vi tilbyr sporede forsendelsesmetoder, slik at du kan se leveringsprosessen i sanntid. Du vil automatisk motta en e-post hver gang en bestilling sendes. Klikk HER for å se hvor du kan finne den i Optimalprint-kontoen din.

I tillegg kan du i kassen også velge å motta tekstvarsler på telefonen din om fremdriften av bestillingen din, ved å merke av i den tilsvarende boksen, som påpekt av den grønne pilen i eksempelbildet nedenfor:

Du kan velge den foretrukne fraktmetoden i betalingsprosessen på nettstedet og er avhengig av produktene du bestiller og deres tilhørende vekt. Du kan finne tilgjengelige fraktmetoder for de spesifikke produktene til stedet ditt, som vist i det røde rektangelet ovenfor.

For de fleste steder tilbyr vi 3 forsendelsesmetoder:

1. Levering på et hentested

2. Standard Leveranse

3. Ekspresslevering: Dette er den raskeste og dyreste fraktmetoden.

Merk: Fraktgebyret beregnes automatisk, og det avhenger av antall produkter, totalvekt og destinasjon.

Vi jobber primært med lokale postleverandører, vår liste over fraktleverandører er HER.