Frakt
Leveringsproblemer
Hvor finner jeg sporingslenken min?
Oppdatert over en uke siden

Når vi har skrevet ut bestillingen din, og vi forbereder den for frakt, genereres en fraktetikett automatisk sammen med en sporingslenke som hjelper deg å følge leveringsfremdriften.

Vanligvis sendes en e-post automatisk fra oss til din registrerte e-postadresse som inneholder sporingslenken. Men hvis du ikke har mottatt en e-post fra oss, kan du finne sporingslenken i kontoen din ved å følge trinnene nedenfor:

1. Logg inn på kontoen din og klikk på "Dine bestillinger":

2. I denne delen velger du bestillingen du ønsker å spore, og der skal du ha sporingslenken (eller flere lenker hvis bestillingen er delt opp i flere pakker)

Hvis det ovennevnte ikke har løst problemet ditt, kan du alltid kontakte oss via våre støttekanaler (via e-post eller en live chat-agent) etter at chatboten vår har forsøkt å løse det. Du kan få tilgang til chatboten vår HER, og supporten vår er 24 timer i døgnet.