Bildet mitt er for mørkt
Oppdatert over en uke siden

Noen ganger kan bilder se lysere ut på PC-skjermen enn på trykket (avhengig av lysinnstillingene på skjermen din). Bruk bilder som ser lyse ut selv om du skrur ned lysinnstillingene på skjermen. Vi lysner ikke bilder automatisk eller manuelt. Du kan lysne bilder ved å bruke Photoshop eller gratis bilderedigeringsprogram på Internett.

Hvis du allerede har mottatt de trykte kortene og bildene er for mørke, må du kontakte oss og vi vil hjelpe deg i henhold til vår 100 % kvalitetsgaranti.