Alle samlingerBestillingsinfoBestillingsproblemer
Hva om bestillingen min har ankommet ufullstendige eller manglende deler?
Hva om bestillingen min har ankommet ufullstendige eller manglende deler?
Oppdatert over en uke siden

Ufullstendige eller manglende varer i bestillingen din

Hvis du kun har mottatt deler av bestillingen din, kan den ha blitt delt opp i flere pakker. Dette er vanlig for større bestillinger eller når varestørrelsene varierer. Hvis ikke, vennligst klikk her for å navigere til riktig seksjon. Ellers følger du trinnene nedenfor for å spore pakkene dine og løse problemet:

Flere pakker:

Eldre nettsted

1. Sjekk e-posten for leveringsbekreftelse:

- Finn e-posten med leveringsbekreftelsen vi sendte da bestillingen ble sendt.

- Denne e-posten inneholder sporingsnumre for hver pakke. Sørg for å sjekke alle sporingsnumre.

2. Logg på kontoen din:

- Gå til nettsiden vår og logg inn på kontoen din.

- Gå til delen "Dine bestillinger".

3. Sjekk bestillingsdetaljene:

- Velg den aktuelle ordren.

- Sjekk om det er flere sporingslenker under bestillingsdetaljene. Hver sporingslenke tilsvarer en separat pakke.

4. Spor hver pakke:

- Klikk på hver sporingslenke for å se siste leveringsstatus.

- Vær oppmerksom på at pakker kan komme til forskjellige tider.

Eksisterende nettsted: United Kingdom, Canada, Sweden, Danmark, France, Ireland, Nederland, Germany, Norway, Belgique, Switzerland, Singapore, Brazil, Italia, Spain

Ny nettside

1. Sjekk e-posten for leveringsbekreftelse

- Finn e-posten med leveringsbekreftelsen vi sendte da bestillingen ble sendt.

- Denne e-posten inneholder sporingsnumre for hver pakke. Sørg for å sjekke alle sporingsnumre.

2. Logg på kontoen din:

- Besøk vår nye nettside og logg inn på kontoen din.

- Gå til delen "Bestillinger".

3. Spor hver pakke:

- Klikk på hver sporingslenke for å se siste leveringsstatus.

- Vær oppmerksom på at pakker kan komme til forskjellige tider.

Ny nettside: Australia, USA, New Zealand

Ytterligere tips

Kontakt kundestøtte: Hvis du har sjekket alle sporingslenker og noen elementer fortsatt mangler, vennligst kontakt vårt kundestøtteteam for å få hjelp.

Vær tålmodig: Noen ganger kan en pakke komme tidligere enn andre på grunn av ulike fraktfaktorer.

Ved å følge disse trinnene kan du sikre at du har all informasjonen du trenger for å spore pakkene dine og motta hele bestillingen din. Takk for din forståelse og tålmodighet!