Hvorfor er fargen forskjellig fra min forrige bestilling?
Oppdatert over en uke siden

Fargene på designene kan endres fra en ordre til en annen avhengig av følgende faktorer:

- Utskriftspartner vi bruker for å skrive ut bestillingen din (dette gjøres automatisk og vi kan ikke påvirke hvilken trykkepartner som skal brukes)

- Bytte av papirleverandør (hvis papirleverandør endres, kan fargene påvirkes)

- Blekkleverandør brukt (hvis utskriftspartneren vår bytter blekkleverandør, kan fargene variere)

- Klesleverandør

Hvis du ønsker å bestille flere typer kort, for eksempel til et bryllup, foreslår vi at du legger dem alle i én bestilling slik at de skrives ut med samme utskriftspartner samtidig. Hvis du legger inn en bestilling etter den opprinnelige bestillingen, kan vi ikke garantere at de samme fargene vil bli trykt.