Hvordan sletter jeg et bilde?
Oppdatert over en uke siden

Hvis du vil fjerne et bilde når du redigerer et kort på nettstedet, klikker du på bildet og trykker på X-ikonet.

Hvis du liker å slette et bilde når du redigerer et kort på appen, kan du trykke på et bilde, dra det ned til du ser et rødt minustegn og deretter slippe det.

I begge tilfeller er det ikke noe alternativ å fjerne hele bilderammen - hvis du ikke setter inn et bilde i det hele tatt, kan du være trygg, vi vil ikke skrive ut eksemplet, men bakgrunnen du ser (f.eks. En hvit bakgrunn). Det vil være synlig i forhåndsvisningen av handlekurven at fotoboksen forblir tom.

Bilder blir slettet permanent når du klikker på slett, og vi kan ikke gjenopprette de slettede bildene.