Hvordan laster jeg opp bilder fra en Mac?
Oppdatert over en uke siden

Hvis du bruker Photos-programmet på Mac (tidligere kalt iPhoto), kan du ikke dra bilder direkte fra programmet til nettleseren din for å laste dem opp. Først må du eksportere bildene fra Bilder til Finder. Den enkleste måten å gjøre dette på er å velge alle bildene du vil bruke, og dra dem fra Bilder til et Finder-vindu. Dette kan ta fra noen sekunder til ett minutt, avhengig av hvor mange bilder du ønsker å eksportere. Når du har bildene i Finder kan du enkelt laste dem opp.