Hva kan jeg gjøre for at bildene skal lastes opp raskere?
Oppdatert over en uke siden

Noen ganger kan opplastingen av bildene ta mer enn 1–2 minutter, avhengig av internettforbindelsen enheten din har. Vi anbefaler at du kobler enheten din til et Wi-Fi-nettverk for at opplastingen skal gå raskt. Hvis du ser at fotoopplastingen har stoppet opp, kan det være på grunn av et manglende bilde i boken din. Vi anbefaler at du går tilbake til boken og ser over alle sidene. Hvis du ser at et bilde mangler, eller hvis et av bildene er veldig grovkornet eller uskarpt, vil det si at bildet ikke ble lastet opp. Da må du i tilfelle fjerne bildet og skifte det ut.