Fotobok
Hvordan kan jeg legge til, fjerne eller redigere teksten i fotoboken min?
Hvordan kan jeg legge til, fjerne eller redigere teksten i fotoboken min?
Oppdatert over en uke siden

Du kan legge til og redigere bildetekstene på hver side i fotoboken fra redigeringssiden ved å klikke på den og skrive eller redigere teksten i tekstboksen. Du kan tilpasse teksten ved å velge mellom de forskjellige tilgjengelige skrifttyper og farger.

I fotoboken kan du ikke legge til tilpasset tekst på hver side i boken din. Du kan imidlertid automatisk legge til dato, beliggenhet og bildetekst for de opplastede bildene dine ved å klikke på "Vis tekst" ved siden av boken på redigeringssiden.