Hvordan velger jeg cortformat?
Oppdatert over en uke siden

Laptop / desktop

Når du bruker en bærbar / stasjonær datamaskin, har du muligheten til å velge et cortortat på forhånd - det vil si før du velger design. Dette alternativet finner du under hvert kortdesign på siden der du ser alle designene. Du kan ikke endter formatter etter å ha designet cortet. I dette tilfellet må du gjenskape designet.

Tablett

Når du bruker et nettbrett, kan du velge et cortortat rett etter at du har valgt design - du kan sveipe gjennom de tilgjengelige formatene på det valgte cortet. Du kan ikke endter formatter etter å ha designet cortet. I dette tilfellet må du gjenskape designet.

smart ~~ POS = TRUNC

Når du bruker en smarttelefon, har du muligheten til å velge et cortortat på forhånd - det vil si før du velger design. Dette alternativet finner du i "sveip gjennom" -menyen under hvert element på siden som viser alle designene for en gitt category. Du kan ikke endter formatter etter å ha designet cortet. I dette tilfellet må du gjenskape designet.