Hvordan redigerer jeg et bilde på en stasjonær/bærbar PC?
Oppdatert over en uke siden

Når du har valgt mal, må du klikke på bildeikonet som viser 'Klikk for å sette inn bilde'. Her kan du laste opp bilder fra datamaskinen din, Facebook, Instagram, Dropbox eller de du tidligere har lastet opp. Når bildet er lastet opp kan du rotere og zoome ved å bruke ikonen som vises når du velger et bilde. I noen tilfeller (når det ikke finnes en fast bilderamme rundt bildet, eller du har satt inn en ny bildeboks), kan du justere størrelsen på selve bildeboksen ved å dra i boksene som vises rundt bildet. Du kan legge til flere bildebokser ved å klikke på bildeikonet i feltet til høyre.

Du kan flytte bildet ved å klikke på det og trekke det i alle retninger. For å rotere et opplastet bilde kan du klikke på den halvsirkelformede markøren i kolonnen til venstre for bilderammen. Hvis du støter på problemer med dette, ber vi deg prøve i en annen nettleser.