Invitasjoner og kort
Hvor kan jeg se produkter som passer sammen?
Oppdatert over en uke siden

Du kan finne produkter som passer sammen med designen du har valgt flere steder:

1. På siden der du velger design. Hvis designen kan være del av et sett, finner du en kobling til passende produkter der.

2. Når du klikker for å se mer informasjon om et bestemt produkt, vil du se en rekke produkter med tittelen «Matchende design». Dette vises bare hvis designen er tilgjengelig for andre størrelser og formater.

3. Hvis du har et produkt i handlekurven som har matchende produkter, vil det være en kobling du kan bruke til å legge til matchende produkter."