Kan jeg bruke min egen kortdesign?
Oppdatert over en uke siden

Du kan laste opp ditt eget design ved å bruke "Last opp ditt design" -maler som er synlige i hver kategori og deretter bruke "Legg til bilde" -knappen. De støttede filformatene inkluderer JPEG og PDF (en fil per side). Den faktiske størrelsen på kortene kommer når du velger en størrelse og format (under miniatyrbildet "Last opp design"). Det er ikke noe vertikalt alternativ for dette, men du kan rotere bilde og tekst til din smak.

Tilpasningen er helt gratis og koster ikke ekstra. Du kan laste opp bilder (så mange du vil), legge inn din egen tekst og endre skrifttyper, størrelser og farger på skrifter i tekstbokser.

Vær imidlertid oppmerksom på at vi er en selvbetjeningsplattform og ikke kan gjennomgå ordren før den er skrevet ut. Se forhåndsvisningen på boksen og legg inn bestillingen når du er fornøyd.