Hvordan legger jeg til, redigerer eller sletter tekst på kortet mitt?
Hvordan legger jeg til, redigerer eller sletter tekst på kortet mitt?
Oppdatert over en uke siden

• Skrivebord: For å legge til tekst når du bruker din PC eller bærbar PC, kan du gjøre det ved å bruke knappen 'legg til tekst' - symbolet 'T' på høyre side av kortet. Du kan også klikke på tekstboksen og dra den for å plassere den som du ønsker. Du kan øke og redusere størrelsen på tekstboksen ved å klikke på det hvite firkanten på kanten av tekstboksen.

• Mobil / nettbrett: For å legge til tekst, klikk på T + -ikonet og for å legge til et bilde, klikk på bildeikonet i den nederste linjen.
Rediger tekst: Hvis du vil redigere teksten i et design, må du klikke / trykke på teksten og redigere teksten i teksteditoren og lagre den. Du kan også endre farge og størrelse på skriften. Hvis ingenting skjer når du klikker / trykker på teksten, betyr det at den ikke kan redigeres og er en del av designet.

Slette tekst: Du kan slette hele teksten eller tekstboksen. Klikk på teksten og deretter på det røde krysset som dukker opp på datamaskinen din. For telefon og nettbrett klikker du på teksten og velger deretter slettalternativet. Designene dine blir skrevet ut slik de ser ut i handlekurven.