Hvordan kan jeg endre font i et kortdesign?
Oppdatert over en uke siden

• Desktop

Vennligst klikk på teksten og velg passende størrelse og skriftstil fra rullegardinmenyen til høyre øverst i tekstboksen. For å endre farge, klikk på rullegardinmenyen ved siden av 'A' og velg fargen du liker.

Du kan også fet skrift, understreke og kursive ved å bruke alternativene som er tilgjengelige i redigeringsprogrammet, eller endre tekstjusteringen.

• Mobile / Tablet

Klikk på teksten og klikk på 'Rediger skriftstørrelse og farge'. Her kan du bruke ‘+’ eller ‘-‘ fanene for å øke og redusere skriftstørrelsen og ved å klikke på fargene kan du velge fargen du liker.