Hvordan lager jeg et kort?
Oppdatert over en uke siden

Redigeringsprosessen for et kort er veldig enkel fordi vi tilbyr deg de nødvendige verktøyene for å lage de perfekte kortdesignene. Følg trinnene for å bli kjent med redigeringsprosessen:

• Fra nettstedredaktøren:
    1. Velg et kortdesign du liker. Ved å klikke på den kommer du til siden der du kan redigere kortet ditt.
    2. I designmalen er det allerede forhåndsdefinerte steder for å legge til bilder og redigere tekst. Hvis du klikker / trykker på et tekstelement og du ikke kan redigere det, er det en del av designmalen og kan ikke endres eller fjernes.
    3. Du kan flytte tekst og bilder hvis du klikker / trykker, holder og drar dem for å justere bildene slik at de ser ut som du vil.
    4. Du kan enkelt legge til bilder til designet ved å klikke / tappe på fotoikonet.
    5. Du kan endre skriftstil, størrelse, farge og justering for å finne det perfekte uttrykket for kortet ditt.
    6. Forhåndsvis alle sidene på kortet ditt, og legg det i kurven der du kan fullføre kjøpet.

• Fra appredigereren:
    1. Velg design du ønsker og trykk på Tilpass-knappen.
    2. Du vil se meldingen "Kom i gang!" etterfulgt av standard tekstfelt der du kan legge til din egen tekst.
    3. Du kan flytte tekstboksene hvis du trykker på -> hold -> drar dem. Du kan også legge til flere tekstbokser hvis du trykker på knappen "legg til tekst". På den annen side kan du bare bruke standardfotoboksene for øyeblikket.
    4. Du kan endre skriftstil, størrelse, farge og justering for å finne det perfekte uttrykket for kortet ditt.
    5. Trykk på fotoboksene og last opp bilder fra en fotokilde som kan være kamerarullen din, Instagram, Facebook, Google Photos.
    6. Trykk på det røde sjekkmerket øverst til høyre i editoren for å lagre endringene.
    7. Forhåndsvis alle sidene på kortet ditt for å sikre at tekstdetaljene stemmer, og legg dem i kurven for å plassere ordren.