Hvordan velger jeg kortformat?
Oppdatert over en uke siden

Bærbar / stasjonær

Når du bruker en bærbar / stasjonær datamaskin, har du muligheten til å velge et kortformat på forhånd; det vil si før du velger design. Dette alternativet ligger under hvert kortdesign på siden der alle designene vises. Du kan ikke endre formatet etter å ha designet kortet. I dette tilfellet må designet gjenskapt.

Tablett

Hvis du bruker et nettbrett, kan du velge alternativet for kortformat etter å ha valgt design. Du kan bla gjennom formatene som er tilgjengelige for det valgte kortet. Du kan ikke endre formatet etter å ha designet kortet. I dette tilfellet må designet gjenskapt.

Smartphone

Når du bruker en smarttelefon, har du muligheten til å velge et kortformat på forhånd; det vil si før du velger design. Dette alternativet finner du i rullemenyen under hvert element på siden der design fra en bestemt kategori vises. Du kan ikke endre formatet etter å ha designet kortet. I dette tilfellet må designet gjenskapt.