Hvordan kan jeg redigere teksten på kortet?
Oppdatert over en uke siden

Hvis du vil redigere teksten i et design, må du klikke / trykke på teksten og redigere teksten i teksteditoren og lagre den. Du kan også endre farge og størrelse på skriften. Hvis du trenger flere redigeringsverktøy, må du huske å bruke en PC eller bærbar PC.

Hvis ingenting skjer når du klikker / trykker på teksten, betyr det at den ikke kan redigeres og er en del av designet. I så fall kan vi ikke endre dette for deg.

På en PC eller bærbar PC kan du justere teksten selv. Du kan sentrere teksten ved å velge teksten og velge justeringsalternativene som er tilgjengelige øverst i tekstboksen. På et mobilt nettbrett skal dette skje automatisk.

Vi er en selvbetjeningsplattform, så vi ikke sjekker, korrekturleser eller redigerer, plasserte bestillinger. Hvis du ønsker å endre eller avbryte en bestilt ordre, kan du gjøre det til midnatt samme dag ved å gå til Min konto.