Kan jeg bestille tomme bordkort?
Oppdatert over en uke siden

Ønsker du å skrive navnene på bordkortene selv, og ikke få dem skrevet ut av oss, kan du absolutt bestille dem blanke.

For å gjøre det, klikk bare på eksempelnavnet og klikk deretter på "Slett" -knappen.

På denne måten vil tekstboksen bli slettet, og bordkortene vil bli skrevet ut med kun den forhåndsdesignede grafikken, og ikke navnet som vist nedenfor:

Viktig merknad: Vennligst ikke bare slett teksten I redigeringsprogrammet og klikk OK, fordi på denne måten vil tekstboksen fortsatt være til stede, og systemet vil skrive ut en plassholdertekst som {navn} på bordkortene dine (dette vil ikke være vist i forhåndsvisningen heller).
Her er et eksempel på hvordan du IKKE bestiller tomme bordkort ved å redigere teksten og la den stå tom, og deretter klikke ok:

På denne måten forblir eksempeltekstboksen, ikke synlig i forhåndsvisningen, og {name} plassholderteksten vil bli skrevet ut som i eksemplet nedenfor: