Kan jeg la baksiden av kortene mine være tomme?
Oppdatert over en uke siden

Vennligst sjekk i designeditoren og i handlekurven om baksiden er blank eller om det er et mønster.

• Hvis det er et mønster, kan det ikke fjernes.

• Hvis det er en helsides bilderamme som du ikke fyller med et bilde, skrives bakgrunnen ut – som synlig i forhåndsvisningen av handlekurven.

• Velger du glanset belegg (på vår silkekartong), påføres dette kun på forsiden ved flate kort, og forside+bakside ved brettede kort.

Merk: Vennligst sjekk om det er en eksempeltekst på kortene dine. Hvis det er det, kan du enten redigere den med din egen tekst eller slette den hvis du vil ha en tom side, ellers kan eksempelteksten skrives ut ved en feiltakelse.

• Slik ser eksempelteksten ut:

• For å fjerne den, klikk ganske enkelt på hver tekstboks og klikk på "Slett"-knappen, eller rediger den til dine preferanser og klikk "OK".