Avhengig av formatet vil kalenderne våre ha 13 sider for en dobbel A4-størrelse (stort liggende) eller 7 sider for resten av størrelsene.

Den siste siden er tom, og du vil ikke kunne legge til et ekstra bilde på den siste siden. Du kan laste opp så mange bilder du vil. 13 bilder er minimum, og maksimalt 48 bilder kan plasseres på de indre sidene i kalenderen (hvis du velger 4-bilde layout). Alle bildene du har lastet opp vil være tilgjengelige å velge mellom når du trykker på Bilder-alternativet.

Merk: Alle kalendere vil bli skrevet ut på begge sider av sidene. Vi gjør dette av miljøhensyn og vi bruker kun metoder og papir sertifisert på våre kalendere for miljøvennlighet og produserer nær leveringsadressen, som alle reduserer karbonutslipp.