Alle samlingerProdukterPlakater
Juster Bildet Ditt for Posteren: En Rask Guide
Oppdatert over en uke siden

For å oppnå best mulige resultater er det viktig å sikre at hele bildet ditt passer innenfor designområdet for ditt valgte plakatformat. Hvis en del av bildet er utenfor designet, vil den delen ikke bli trykt.

Anbefalinger:

1. Velg Riktig Format/Størrelse: Vi anbefaler sterkt å velge et plakatformat eller en størrelse som rommer hele bildet ditt. Dette vil sikre at bildet ditt vises i sin helhet uten at deler blir kuttet av.

2. Juster Bildet Ditt: Hvis bare en liten del av bildet strekker seg utenfor designområdet, kan du justere det for å få det til å passe innenfor designet. Vær imidlertid oppmerksom på at det å tvinge bildet til å passe kan påvirke kvaliteten. Kontroller alltid forhåndsvisningen for å sikre at bildet ser ut som du ønsker før du legger inn bestillingen.

Slik Justerer Du Bildet Ditt:

1. Hold nede "Shift"-Tasten: På tastaturet ditt, hold nede "Shift"-tasten.

2. Klikk og Dra: Bruk venstre museknapp til å klikke på hjørnet av bildet som strekker seg utenfor utskriftsområdet. Dra hjørnet mot designet til hele bildet passer innenfor plakaten.

Screenshot 2024-01-10 173134.png

Ved å følge disse trinnene kan du sikre at hele bildet ditt passer perfekt på plakaten din.

Viktig Merk: Å tvinge et bilde til å passe kan påvirke kvaliteten. Gjennomgå alltid forhåndsvisningen for å sikre at du er fornøyd med hvordan bildet ser ut før du fullfører bestillingen.

Hvis du trenger ytterligere hjelp eller har spørsmål, er vårt kundesupportteam her for å hjelpe deg.