Rornici e listelli
Hvordan legger jeg til en ramme på trykket mitt?
Oppdatert over en uke siden

For å legge til en ramme i kunsttrykkene eller plakatbestillingen kan du:

Velg appen fra appen, og trykk deretter på Rammer for å se de tilgjengelige alternativene:

Fra nettstedet: velg det når du valgte plakat / kunsttrykkstørrelse og design

Velg en ramme når du redigerer fotoplakaten din fra redaktøren:

Eller direkte, utforsk alle farger, formater og størrelser direkte herfra: https://www.optimalprint.eu/frames

Merk: Størrelser og farger er avhengig av tilgjengeligheten på lager.