Krus
Designredaktør for krus
Oppdatert over en uke siden

Etter at du har valgt ønsket krustype på produktsiden, blir du automatisk omdirigert til designeditoren.

Designeditoren for krus er enkel å bruke og intuitiv. Den inneholder følgende funksjoner:

• Legg til bildene du ønsker, og du kan laste dem opp enten rett fra enheten din eller fra Google photos, Facebook, Instagram eller Dropbox (pass på at bildene har høy oppløsning og med en DPI over 300). Du kan også legge til tekst.

• Du har også Legg til tekst, layouter og formater

• Under "Formater" kan du velge krustype, størrelse, bildeområde og farge

• Øverst har du oppsummeringen av produktspesifikasjonene samt en "Angre" og Redo-knapper og også en 3D-forhåndsvisning og en vanlig forhåndsvisning.

• Du har også "Lagre i utkast"-knappen, som lar deg lagre designet for senere bruk

• Når du er ferdig med redigeringen, klikker du bare på knappen "Legg i kurv" for å gå videre til kassen

Viktig:

• Sjekk alltid forhåndsvisningen før du fortsetter med bestillingen for å sikre at alt ble lagret

• Hvis du får en feilmelding, ikke ignorer den og følg instruksjonene (vanligvis spør den om manglende bilder, tekstbokser plassert utenfor utskriftsområdet osv.)

• Maksimal bildestørrelse er 30 MB, og vi støtter JPEG og PNG