Om Optimalprint
Min konto
Hvordan kan jeg melde meg av e-postlisten for markedsføring og reklame-SMS-meldinger?
Hvordan kan jeg melde meg av e-postlisten for markedsføring og reklame-SMS-meldinger?
Oppdatert over en uke siden

Hvis du ønsker å melde deg av markedsføringslisten vår, kan du ganske enkelt klikke på "avslutt abonnement"-knappen nederst i enhver markedsførings-e-post du mottar.

Alternativt kan du gjøre dette fra kontoen din i tre enkle trinn:

Trinn 1. Gå til kontoen din og klikk på "Kontoinnstillinger".

Trinn 2. Klikk på "Kommunikasjonsinnstillinger".

Trinn 3. Fjern merket for begge boksene for å velge bort og klikk "Oppdater".

Ved å gjøre det velger du bort markedsføringskommunikasjonen vår og vil ikke motta ytterligere reklame-e-poster fra oss eller reklame-SMS-meldinger. Du kan også følge oss på Facebook for å bli oppdatert på våre siste tilbud og produkter.