Hur kan jag avregistrera mig från marknadsföringens e-postlista och reklammeddelanden?

Om du vill avregistrera dig från vår marknadsföringslista kan du helt enkelt klicka på knappen "avsluta prenumeration" längst ned i alla marknadsföringsmeddelanden som du fått.

Alternativt kan du göra detta från ditt konto i tre enkla steg:

Steg 1. Gå till ditt konto och klicka på "Kontoinställningar".

Steg 2. Klicka på "Kommunikationsinställningar".

Steg 3. Avmarkera båda rutorna för att välja bort och klicka på "Uppdatera".

Genom att göra det väljer du bort vår marknadskommunikation och kommer inte att få några ytterligare reklammeddelanden från oss eller reklam-SMS. Du kan också följa oss på Facebook för att bli uppdaterad om våra senaste erbjudanden och produkter.