Var kan jag hitta min spårningslänk?

När vi har skrivit ut din beställning och vi förbereder den för leverans, genereras en fraktetikett automatiskt tillsammans med en spårningslänk som hjälper dig att följa leveransförloppet.

Vanligtvis skickas ett e-postmeddelande automatiskt från oss till din registrerade e-postadress som innehåller spårningslänken. Men om du inte har fått ett e-postmeddelande från oss kan du hitta spårningslänken i ditt konto genom att följa stegen nedan:

1. Logga in på ditt konto och klicka på "Dina beställningar":

2. I det här avsnittet väljer du den beställning du vill spåra, och där bör du ha spårningslänken (eller flera länkar om beställningen är uppdelad i flera paket)

Om ovanstående inte har löst ditt problem kan du alltid kontakta oss via våra supportkanaler (via e-post eller en livechattagent) efter att vår chatbot har försökt lösa det. Du kan komma åt vår chatbot HÄR, och vår support är 24h/7d.