Hantera ditt konto
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  • Uppdatera information

För att uppdatera dina kontaktuppgifter loggar du helt enkelt in på ditt konto. Under "Dina adresser" hittar du din leveransadress och under ”Kontoinställningar” hittar du din e-postadress, e-postinställningar och annan personlig information.

• Byt lösenord

För att byta lösenord går du in på ”Kontoinställningar” och sedan ”Uppdatera ditt lösenord”. Där anger du det gamla lösenordet följt av ett nytt lösenord och klickar sedan på Uppdatera. Om du har glömt ditt lösenord kan du Återställa det här.