Tretrykk
Spesifikasjoner for tretrykk
Oppdatert over en uke siden

Trykt på tre, med naturlige trekorn som vises gjennom bilder for en rustikk touch.Vi bruker foret kryssfiner til tretrykket med bjørk til det ytterste laget, hvor bildet skal trykkes.

Tykkelse: vårt treprodukt tilbys i to tykkelser

• Tynn: 8 mm–12 mm (0,35–0,47 tommer)

• Tykk 18 mm–20 mm (0,70–0,75 tommer)

Bildene dine vil bli skrevet ut på overflaten av treet, og fordi vi bruker en utskriftsprosess som utelater det hvite blekket, forblir trekornet godt synlig i de lyse delene av bildet ditt.

Tips: Gitt det faktum at tre er en naturlig overflate som har et aleatorisk mønster, kan det noen ganger ha mindre feil som ikke er synlige i forhåndsvisningen. Derfor anbefaler vi å bruke natur- og landskapsbilder til disse i stedet for personer og portrettbilder, da ufullkommenhetene eller subtile endringene i fargen på treets naturlige tekstur noen ganger kan være plassert på et ansikt, noe som kan påvirke sluttresultatet av trykket.

*eksempel på en liten trefeil

Hengesettet følger med trykket:

• For tynt tretrykk:

Metallkrok: Fest en metallhenger med dobbeltsidig tape på baksiden av treplaten. En skumblokk er festet til bunnen av utskriften slik at den henger rett ned på veggen

• For tykke tretrykk er det 2 muligheter:

1: Tretrykk er utstyrt med en rille, som gjør at du kan henge brettet med en skrue.

2: Freste spor på baksiden av treverket med veggmonteringshengere gjør det mulig å henge opp trefotoutskriftene.