Hva kan jeg gjøre hvis bestillingen min ikke synkroniseres som den skal?

Dette kan skje når opplastingen av bildene ikke er fullført enda, da kan du ikke bestille noe i appen. For å sikre at bildene lastes opp til tjenesten vår, følger du disse stegene:

1. Pass på at du er tilkoblet til et stabilt Wi-Fi-nettverk.
  2. Pass på at du bruker den nyeste versjonen av appen vår. Du kan bekrefte det ved å gå til Apple Store eller Google Play store og se om du har den nyeste versjonen.
  3. Logg av og på igjen.
  4. Tving appen til å stoppe, og start den igjen.
  5. Start appen og la den være i gang, helst over natten (ikke gå ut av eller forlat appen).

Hvis ikke noen av disse stegene løste problemet, send en e-post til oss på info@optimalprint.com, så forsøker vi å hjelpe deg.