Administrer kontoen din
Oppdatert over en uke siden
  • Oppdater informasjon

For å oppdatere kontaktinformasjonen din logger du bare inn på Din konto. Du finner leveringsadressen eller leveringsadressene dine under Dine adresser. Under Kontoinnstillinger finner du e-postadressen din, e-postinnstillinger og annen personlig informasjon.

• Endre passord.

For å endre passordet ditt skriver du inn det gamle passordet ditt etterfulgt av det nye under "Oppdater passordet ditt" i Kontoinnstillinger og klikker Oppdater. Hvis du har mistet eller glemt passordet ditt, kan du tilbakestille det her.