Telefoon hoesjes
Telefoonhoesjes algemene informatie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Telefoonhoesjes zijn de nieuwste toevoeging aan onze uitgebreide productcatalogus!

Momenteel produceren we telefoonhoesjes in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Duitsland, Italië, Singapore en Polen.

We bieden momenteel hoesjes voor iPhone en Samsung telefoons aan in 5 verschillende types:

1. Flexi

2. Duidelijk

3. Biologisch afbreekbaar

4. Dun

5. Moeilijk

Flexi
Het perfecte hoesje om je designertelefoon en gepersonaliseerde ontwerpen te laten zien. Deze ijzige transparante hoes heeft een zeer moderne thermoplastische polyurethaan (TPU) schaal die slagvastheid biedt, terwijl de esthetiek van de iPhone of Android erdoorheen schijnt. U kunt de achterkant van onze Flexi-koffers ontwerpen.

Duidelijk
Doorzichtige hoesjes beschermen je telefoon in stijl zonder in te boeten aan functionaliteit. Met een slanke vorm is deze heldere transparante behuizing slagvast, krasbestendig en ultradun. De ondersteuning voor draadloos opladen en precieze uitsparingen voor moeiteloze connectiviteit maken deze case tot een van de beste op de markt. Het is gemaakt van thermoplastisch polyurethaan (TPU) aan de zijkanten en transparant polycarbonaat (PC) aan de achterkant. U kunt de achterkant van onze Clear-cases ontwerpen.

Biologisch afbreekbaar
De biologisch afbreekbare hoes wordt geleverd in het zwart, is kras- en schokbestendig en is een milieubewust alternatief (milieubewuste producten zijn gemaakt van ten minste 70% organische, gerecyclede of biologisch afbreekbare materialen). Gemaakt van PBAT en PLA, je kunt het op de achterkant ontwerpen.

Dun
De Slim Case is superslank en superduurzaam. Flexibele hoes met volledig omhullend ontwerp. Pas de esthetiek van uw telefoon aan met aangepaste ontwerpen en een heerlijke glanzende afwerking. Het is gemaakt van wit polycarbonaat (PC) en het is mogelijk om uw ontwerp rond de achter- en zijvlakken te wikkelen.

Moeilijk
De Tough Case, dubbellaagse beveiliging voor al die onverwachte stoten. Volledig omhullend ontwerp met een glanzende afwerking - de beste manier om uw telefoon te beschermen zonder in te boeten aan beveiliging. De buitenschaal van polycarbonaat is schokbestendig, terwijl de TPU-voering schokabsorptie toevoegt. Draag je telefoon veilig en stijlvol, waar je ook gaat. Het afdrukgebied omvat de achter- en zijvlakken.

OPMERKING: De Flexi, Clear en Biologisch afbreekbare hoesjes worden bedrukt met UV-printtechnologie, terwijl de Slim en Tough hoesjes worden bedrukt met Dye-Sublimation-technologie.

Ondersteunde telefoonmodellen

In onze catalogus vindt u telefoonhoesjes voor geselecteerde Apple- en Samsung-telefoonmodellen:

Flexi

Samsung

Apple

• Galaxy S20

• Galaxy S20 Plus

• Galaxy S20 Ultra

• Galaxy S21

• Galaxy S21 Plus

• Galaxy S21 Ultra

• iPhone 7 Plus / 8 Plus

• iPhone 7 / 8 / SE2020

• iPhone 11

• iPhone 11 Pro

• iPhone 11 Pro Max

• iPhone 12 / 12 Pro

• iPhone 12 Mini

• iPhone 12 Pro Max

• iPhone XR

• iPhone X / XS

• iPhone XS Max

• iPhone 13

• iPhone 13 Pro

• iPhone 13 Pro Max

• iPhone 13 Mini

Duidelijk en Biologisch afbreekbaar

• iPhone 11

• iPhone 12

• iPhone XR

• iPhone X / XS

• iPhone 13

Dun en Moeilijk

Samsung

Apple

• Galaxy S20

• Galaxy S20 Plus

• Galaxy S20 Ultra

• Galaxy S21

• Galaxy S21 Plus

• Galaxy S21 Ultra

• iPhone 11

• iPhone 11 Pro

• iPhone 11 Pro Max

• iPhone 12 / 12 Pro

• iPhone 12 Mini

• iPhone 12 Pro Max

• iPhone XR

• iPhone X / XS

• iPhone XS Max

• iPhone 13

• iPhone 13 Pro

• iPhone 13 Pro Max

• iPhone 13 Mini

Snel overzicht

Flexi

Duidelijk

Biologisch afbreekbaar

Dun

Moeilijk

Materiaal

Thermoplastisch polyurethaan (TPU)

Zijkanten: Thermoplastisch polyurethaan (TPU), Achterkant: Polycarbonaat

PBAT en PLA

Polycarbonaat

Buitenkant: polycarbonaat, binnen: thermoplastisch polyurethaan (TPU)

Basiskleur

Frosty transparant

Duidelijk transparant

Zwart

Wit

Witte hoes + zwarte binnenlaag

Druktechniek

UV afdrukken

UV afdrukken

UV afdrukken

Sublimatie

Sublimatie

Print gebied

Achteroppervlak

Achteroppervlak

Achteroppervlak

Gehele carrosserie (achterzijde+zijkanten)

Gehele carrosserie (achterzijde+zijkanten)

Afwerking

Satijn

Satijn

Satijn

Glanzend

Glanzend

Je telefoonhoesje ontwerpen

Begin met het ontwerpen van je telefoonhoesje door op de blauwe knop Start met ontwerpen op de productpagina te klikken. Hiermee wordt de ontwerpeditor gestart waar u eenvoudig ontwerpen voor uw producten kunt maken. Wanneer u uw eigen ontwerp uploadt, moet uw ontwerp RGB-afbeeldingsbestanden gebruiken en moeten uw bestanden ten minste 150 ppi zijn voor de beste resultaten.

Verpakking

Telefoonhoesjes worden zorgvuldig verpakt met gewatteerde enveloppen of harde kartonnen enveloppen. De enveloppen zijn bruin of wit.