Hoe voeg ik een lijst toe aan mijn print?

Om een lijst toe te voegen aan uw bestelling voor kunstafdrukken of posters, kunt u:

Selecteer vanuit de app het formaat en tik vervolgens op Frames om de beschikbare opties te zien:

Van de website: selecteer het wanneer u uw poster / kunstafdrukformaat en -ontwerp kiest

Selecteer een kader wanneer u uw fotoposter vanuit de editor bewerkt:

Of verken direct alle kleuren, formaten en formaten rechtstreeks vanaf hier: https://www.optimalprint.eu/frames

Let op: Maten en kleuren zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.